Kierros kakkonen sujui melko samaan tapaan kuin ykkönenkin. Etsijämme Pikkis lähetti jälleen vastauksensa hyvissä ajoin ja kaikki tuntui jälleen löytyneen ilman apua.

Lyöjämme olivat myös valmiita, eivät nyt aikaisessa, mutta ajoissa kuitenkin.

Jahtaajien tehtävät tuntuvat aina vievän eniten aikaa, mikä on täysin ymärettävää, koska niitä tekemässä on ensinnäkin kolme ihmistä ja ne ovat teknisesti haasteellisimpia. Meidän muiden ei tarvitse kuin kirjoittaa jotain, mutta jahtaajien täytyy osata käyttää kameraa ja tietokonetta paljon taidokkaammin. *kumarruksia kyseiseen suuntaan*

Omalla kohdallani täytyy kyllä myöntää, että tämä kierros oli hankalampi kuin edellinen. Jouduin oikeasti ajattelemaan, ihan epäreilua. Ainakin aluksi tehtävä tuntui itse asiassa hyvin lyöjämäiseltä. Täytyy nyt vain toivoa, ettei "kirjojen tietoihin pohjautuen" tms. tarkoita sitä, että täytyisi ola sivunumerot tai kappaleet tai jotain mukana. Toisaalta, turha itkeä läikkyneen maidon perään.

Ai niin. *ilontanssia ja kiljuntaa* "Me ollaan johdossa, me ollaan johdossa!" Ette usko, miten tämä tieto päivääni piristikään. Eikä se ole edes vain yhden pisteen johto, kyllä niitä oli ainakin kymmenen. Tästä aukenee oikeasti hyvät mahdollisuudet toteuttaa mottomme näin pisteiden kannalta, mitä hiukan lyhennettä miettiessäni ajattelinkin, vaikken kylläkään tiennyt pisteytyskäytännöstä silloin mitään.

T:Pitäjä-kapteeni Mary Leathert

Ps.Muutkin joukkueen jäsenet voivat tänne omia mietteitään tehtävistä kirjoitella, ei se ole minun yksinoikeuteni.