Kärkisija meni, mutta sehän ei meitä latista. Olemme edelleen 3. sijalla ja tuuletusta sille. WUHUU! Laitan tähän pisteraportin, joka meni seuraavanlaisesti:

 

etsijä: 100/110

pitäjä: 100/140

lyöjät: 70/100

jahtaajat: 135/150

yhteispisteet: 405/500

kokonaispisteet: 923/1050

 

Ja luonnollisesti tuomaristo on kommentoinut tuotoksia:

"Pitäjien tehtävä: Todista että Voldemort on joulupukki
Tuomaristo otti tärkeimmäksi pisteytysperusteeksi sen että joukkue onnistui vakuuttamaan tuomarin siitä että Voldemort todellakin on joulupukki. Siksi suurin osa kommentteja koske sitä :)"

 

TuHatPa: Perustelut ok, mutta tässäkin kirjoittaja vaikuttaa jotenkin epäröivän. Miksi uskoisin, jos kirjoittaja ei itsekään usko?

 

"Lyöjien tehtävä: Jouluinen ficci
Tuomaristo on ollut kohtalaisen ankara, jotta joukkueiden pisteisiin saataisin hieman eroa. Joidenkin fiicien suhteen tuomaristo oli hyvinkin eri mieltä. Näissä tapauksissa on pisteitä tasoitettu niin että ne ovat suunnilleen keskiarvo erillisten tuomarien pisteistä.
Ensin saatte Yuki Eirin kommentin, sitten Lupinin. "

 

TuHatpa: Erittäin kutkuttava ja hauska tarina jossa on oikeaa joulumieltä. / Söpö tarina, ja tilanne tuntuu liiankin tutulta :)

 

"Jahtaajien kommentit
Tuomaristo on aivan ihastuksissaan! Kaikki tutoriaalit ovat todella hienoja, ja pisteytys tavallistakin hankalampaa, kun kaikille haluaisi antaa täydet pisteet. Yritetään nyt kuitenkin... :)
Vain kolme joukkuetta päätti tehdä Kuolonsyöjä-tutoriaalin, loput neuvoivat jästiytymistä. Huomatkaa että joukkueiden nimet ovat linkki joukkueiden tutoriaaliin. "

 

TuHatPa: Tuhatpa saa hieman piiskaa siitä että joukkueen tutoriaalissa oli toimimaton kuva, jonka toimimattomuuden tuomari joutui selvittämään ja korjaamaa. Huolimatonta työtä, joukkue! Mutta plussaakin tipahtelee. Tutoriaalissa neuvotaan mitkä jästivaatteet ovat erityisen velhomaisia jo ennestään (tosin ohjeissa ei huomauteta että esim. hellemekot sopivat lähinnä noidille). Taikasauvan naamiointikikka tuo lisää plussaa. Ohjeet jästirahaan, hienoa.

Mutta näistä lähtökohdista on hyvä jatkaa! Sata pistettä? Ei, tuhatpas !

 

BlueIce