Jahtaajana on paljon hankalampaa kuin pitäjänä. Ja olemme vasta suunnitteluvaiheessa. Tekninen toteutus pelottaa vielä enemmän. Tähän mennessä olen kekustellut hömpän kanssa ja olemme saaneet ihan hyviäkin ideoita, mutta mistään ei voi päättää ennenen kuin kaikki kolme ovat paikalla. Niinoä tässä tulee hiukan kiire, kun ainakaan minun kuvankäsittelyni ei ole mitenkään hyvää. Jos meillä ei ole aiheita, en voi ryhtyä kokeilemaan mitään. Melkein kaikki on hankalampaa tehdä, jos siitä pitää sopia.

Etsijämme on jo lähettänyt vastauksensa, kiitos siitä Kwani. Toivottavasti kaikki muukin tulee ajoissa perille. Toivon myös, että me jahtaajat saamme jotain aikaan. Ideoita riittäisi, olisipa vastaus mahdollista tehdä ilman kuvia.

T:Mary Leathert, kapteeni, ex-pitäjä, nyk. jahtaaja

Muoks. Nyt on muidenkin tehtävät tulleet, hyvä hyvä. Minä vielä stressailen tämän jahtaajahomman kanssa, kun Lupin ilmeisesti ei ole paikalla. Emme nimittäin keksineet muuta keinoa kasata juttumme kuinkäsin. Se onnistui ihan hyvin, mutta käsintehdyn aukeaman siirtäminen koneelle ei, kun digikameralla ei saa kuvaa, jossa tekstit näkyisivät. Yritän tässä kysellä Lupinilta, voinko liittyy sähköpostiin jahtaajien kohdalle tekstit, jotta tuomaristokin ymmärtäisi jutuista enemmän kuin otsikot.