Eli mitä olemme tähän asti puuhailleet.

Olin ollut pidemmän aikaa Vuotiksesta pois, mutta sain jostain syystä ajatuksen tulla paikalle uudelleen. Huomasin Jouluhuispaus-topicin ja päätin, että olisi mukava saada jotain tekemistä. Selailin jo tulleita ilmoituksia ja huomasin pari hiukan vanhemman ihmisen (BlueIce ja Kwani) hakemusta. Tästä lähti inspiraatio "vanhusten" joukkueeseen. Niinpä yksäsin BlueIcelle ja Kwanille ja laitoin samalla ilmoituksen joukkueen kasaamisesta.

Seuraavana päivänä minulle olikin peloistani huolimatta tullut varsin monta hakemusta. Myös jo pyytämäni kaksi lupautuivat mukaan. Sain lopulta joukkueen kasaan, ja vaikka monia muita hyviäkin hakemuksia tuli, olen luottavainen sen suhteen, että valitsin hyvän porukan.

Sitten ryhdyimme pähkäilemään nimeä itsellemme. Yleinen mielipide oli, että jokin jouluinen olisi mukava. Muutama myös viittasi vanhuuteemme.. Kukaan ei kuitenkaan lähettänyt varsinaisia nimiehdotuksia joten laitoin vaihtoehdoiksi "Tunturin tontut", joka oli alunperin äitini idea, ja "kuuselan kävyt". Tontuista pidettiin. Muutin sen omavaltaisesti Tunturin Harmaiksi Tontupanttereiksi, koska se oli pyörinyt päässäni edellisen päivän. lisäksi siitä sai mukavan lyhenteen.

Osittain saman aikaisesti nimen kanssa ryhdyimme myös miettimään bonustehtävän suorittamista. Tottahan toki jokainen itseään kunnioittava joukkue haluaa kaikki mahdolliset pisteet. Kukaan ei osoittanut erityisiä kykyjä kotisivujen tekemisen saralla, joten päädyimme blogiin. Aluksi yritin jotain Livejournaliin, mutta tulos oli suoraan sanoen kökkö. Onneksi BlueIce teki tämä Vuodatus-version, joka miellyttää ainakin minunsilmääni huomattavasti enemmän. Niinpä me nyt olemme tässä pisteessä ja odotamme varsinaisen pelin alkua suuresti kiinnostuneina ja toivoen tietysti suurta pistesaalista.

Terveisin:Joukkueen kirjuri, kapteeni ja pitäjä, Mary Leathert